Acties

Acties

 

 

 

Paasmenu 2018

  € 37,50

Amuse van het huis

Truffelei

 

Salade “Niçoise”

Salade van verse tonijn, ansjovis, ei en haricots verts

Of

Carpaccio van ossenhaas

met Parmezaanse kaas en huisgemaakte pesto

-0-

Grietfilet

met een groente jasje en spinaziesaus

Of  

Lamsrumps

met een kruidenkorst, rozemarijn saus en witte asperges 

-0-

Marquise van chocolade

met een sinaasappel karamel

 

 


Kerst-  & Oudejaarsmenu 2017

€ 49,50 p.p.

Amuse van het huis

***

Eend

Carpaccio van eend en eendenlever met een truffeldressing en rode biet

of

Paling

Bavarois van gerookte paling, geroosterde paprika en langoustines

***

“Zarzuela”

Spaanse vissoep met een vleugje sinaasappel

of

Wildbouillon

met een garnituur van boschampignons

***

Hert biefstuk

met een kaneel-bramen saus en pommes Dauphines

of

Tarbot

met maanzaad, taugé en vanille

***

Limoncello

Citroen – méringue taartje met limoncello

 

Mocht u op de hoogte willen blijven van onze acties,

gelieve uw mailadres en GSM nummer naar ons te mailen.

info@restaurantpirson.nl

Wij zullen u dan alle acties doormailen.

——————————————————————————————————————————————————————————

Restaurant Pirson doet voor de tweede keer mee aan de restaurantweek, Maastricht aan Tafel.
3-gangen menu a € 25,55 pp. Hiervan gaat € 0,55 per menu naar een goed doel, kijk op de site van Maastricht aan Tafel

voor meer informatie, www.maastrichtaantafel.nl

Zie hieronder ons menu,

Couscous salade met kwartel
Couscous salade met kwartel
Kabeljauw met zeevruchten en kreeften jus
Kabeljauw met zeevruchten en kreeften jus
semi-freddo met aperol en sinaasappel
semi-freddo met aperol en sinaasappel

 

————————————————————————————————————————-

Asperges-2-S-D-698

Bekijk in de onderstaande link ons aspergemenu

asperge menukaart, keuze

 

 

——————————————————————————————————————

 

IMG_0531

 

Paas menu

13 t/m 16 april

Amuse Truffelei

Kleine Paella van zeevruchten met chorizo en kreeftenjus

Lamsfilet gevuld met zwezerik en spinazie geserveerd met een honing-rozemarijn saus

Tiramisu van advocaat & sinaasappel

 

TEFAF MENU 2017

Tartaar van verse tonijn, met een sorbet van komkommer, koriander en zeewier

Mare & Monte, Kalfsoester met langoustines en een bearnaise saus

Warm chocoladetaartje met karamelsaus

IMG_0334 IMG_0376 IMG_0531 IMG_0576 IMG_0548 IMG_0552 IMG_0583

 

 

8 t/m 22 januari 2017

Restaurant Pirson doet dit jaar voor de eerste keer mee aan de restaurantweek, Maastricht aan Tafel.
3-gangen menu a € 25,55 pp. Hiervan gaat € 0,55 per menu naar een goed doel, kijk op de site van Maastricht aan Tafel

voor meer informatie, www.maastrichtaantafel.nl .

Zie ook de eventpagina van Maastricht aan Tafel: https://www.facebook.com/events/1363046507062722/

  • Carpaccio van hert met huisgemaakte pesto en parmezaanse kaas
  • Op de huid gebakken kabeljauw met een lauwwarme vinaigrette van balsamico azijn en zeekraal
  • Warm chocolade taartje met karamelsaus

 

 

 

 

kijk op deze site voor onze laatste aanbiedingen:

foto kesrt

Klik op onderstaande link voor ons kerstmenu en ons oudejaarsmenu

oudejaars menu 2016

kerstmenu 2016

————————————————————————————————-

Preuvenemint 2016

IMG_4761

Tijdens het preuvenemint (25 t/m 28 augustus) zijn wij gesloten.

Reeds voor het 4de jaar staan wij op het Vrijthof, stand 25, onder de naam 2TASTE.

2TASTE is een samenwerking tussen restaurant Pirson en speciaalzaak

“T Rommedoeke”.

Wij hopen u te mogen verwelkomen!

 

 

ONZE WEKELIJKSE ACTIE OP DE DONDERDAGAVOND:

PASTA AVOND

 

 

Ravioli  gevuld met spinazie en ricotta en geserveerd met een walnotensaus   

Tortellini met salie en citroen                                                              

Tortellini alla panna met spekjes en room                                                    

Spaghetti “Carbonara” spekjes, peterselie en ei                                                             

Spaghetti  alle “Vongole” verse spaghetti met venusschelpen

Spaghetti al mare  zeevruchten en een kreeftensaus                                                         

Penne aubergine, courgette en tomaat                                                                              

Penne “Napolitana” tomaat – gehaktsaus                                                                   

Penne al pesto huisgemaakte pesto, rucola en prosciutto                                             

Lasagne “Napolitana” met tomaat-gehaktsaus